Järvilakeuden kansalaisopisto

HUOMIO! Opisto musisoi -hankkeessa toteutetaan vielä joulumusisoinnit palvelutaloissa. Seuraa ilmoittelua!

Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistyksen juhlavuoden tempauksen nimenä on ”Opisto musisoi”: kansalaisopiston opettajat pitävät 12 konserttia alueen palvelutaloissa ja vanhainkodeissa kesällä/syksyllä 2017, ohjelmisto sota-ajan musiikkia, vanhoja koululauluja, isänmaallista musiikkia ja vanhaa tanssimusiikkia.

Yhteyshenkilöt: jarmo.kumpula(a)jlakeus.fi ja leea.keto(a)jlakeus.fi
Tässä kooste Opisto musisoi -hankkeen viimeisistä konserteista. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, tervetuloa osallistumaan läheltä ja kaukaa:
JLakeus_opistomusisoiSyksy2017_FB
Syyskuun tilaisuus pidettiin Ylihärmässä, esiiintyjinä Jari Rannajärvi ja Timo Jouppi ja elokuussa laulettiin Evijärven Antinrinteessä Satu Lumiahon johdolla.
Heinäkuussa pidettiin konsertit Kauhavan Iltakellossa (esiintyjinä Esa Rintamäki ja Jorma Kari). Kortesjärven Pelimannien konsertti oli Kortesjärveln Tupasvillassa:
opistomusisoi

JLakeus_opistomusisoi1

Toisena tempauksena Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys toteutti  kaksi ilmaisnäytöstä yhteistyössä teatteri Kantin kanssa monologista ”Tärähtänyt” 22.4. Kauhavalla ja 23.4. Lappajärvellä. Esitys kertoo sodan vaikutuksista yksittäiseen ihmiseen, lähteenä Ville Kivimäen Tieto-Finlandialla palkittu teos Murtuneet mielet. Esitysten jälkeen keskustelutilaisuudet. Videoklippi monologista.